Na respiratoru žena iz Kruševca

Izvor: Blic, 31.Jan.2011, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na respiratoru žena iz Kruševca

Niš - Pacijentkinja iz Kruševca stara 46 godina koja je u teškom stanju primljena na Infektivnu kliniku u Nišu zbog sumnje da je zaražena virusom novog gripa priključena je na respirator.

Epidemiolog niškog Instituta za zaštitu javnog zdravlja prf. Dr Bratislav Tiodorović kaže da su brisevi uzeti od pacijentkinje odmah poslati na instutut Torlak ali da će se tek posle analiza znati da li je zaražena virusom tipa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << A(H1N1).

Na Infektivnoj klinici u Nišu je hospitalizovano ukupno 12 pacijenata za koje se sumnja da boluju od gripa među kojima je i jedna trudnica iz Niša.

-Nema potvrda da je trudnica obolela od novog gripa ali je ona preventivno zadržana na klinici radi ispitivanja i praćenja zdravstvenog stanja. Njeno stanje je dobro i stabilno, kaže prof. dr Tiodorović.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novim virusom zaražena žena iz Kruševca

Izvor: KruNet.net, 01.Feb.2011, 14:46

Pacijentkinja iz Kruševca stara 46 godina koja je u teškom stanju primljena na Infektivnu kliniku u Nišu zbog sumnje da je zaražena virusom novog gripa priključena je na respirator. Epidemiolog niškog Instituta za zaštitu javnog zdravlja prf. Dr Bratislav..

Nastavak na KruNet.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.