SzS: Šta Dijana Hrkalović radi u Guči na izborni dan?

Izvor: B92, 16.Dec.2018, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SzS: Šta Dijana Hrkalović radi u Guči na izborni dan?

Savez za Srbiju je izdao saopštenje u kom pita šta državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović radi u Guči.

Kako je navedeno, nakon održane konferencije za medije u mestu gde su danas održani lokalni izbori, povodom hapšenja aktivista članovi Predsedništva i aktivisti su otišli u policijsku stanicu u Gučić da traže oslobađanje jednog od zadržanih aktivista.

“Tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su zatekli, ni manje, ni više, nego državnu sekretarku MUP Dijanu Hrkalović. Šta Dijana Hrkalović radi u Guči na izborni dan? Da li je ona ta koja je naredila hapšenje aktivista Saveza za Srbiju? Dokle idu zloupotrebe državnih funkcija za jedne lokalne izbore? Da li će ona da broji glasove večeras?“, navodi se u saopštenju Saveza za Srbiju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.