Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2023, 10:43

Poreznici aktivni od Slaninijade do Guče: Zaabrane rada zbog neizdavanja fiskalnih računa

Poreska uprava je danas saopštila da je na vrlo posećenim manifestacijama kakve su Sabor trubača u Guči, Nišvil u Nišu, Tešnjarske večeri u Valjevu i Dani piva u Zrenjaninu izvršila 19 kontrola evidentiranja prometa preko fiskalnih kasa i u 16 slučajeva izrekla zabranu obavljanja delatnosti.  
Pogledaj vesti o: Guča,   Nišville,   Pivo,   Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Poreska kontrolisala i kažnjavala festivale i u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Avg.2023

Na vrlo posećenim manifestacijama, kako kažu iz Poreske uprave, kao što su Nišvil u Nišu, Sabor trubača u Guči, Tešnjarske večeri u Valjevu i Dani piva u Zrenjaninu izvršeno je 19 kontrola i zbog utvrđenih nepravilnosti u 16 slučajeva izrečena je mera zabrane obavljanja delatnosti. Od tih...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.