Izvor: Blic, 19.Apr.2023, 23:50

PORESKA POLICIJA POSETILA "GUČI" Istraga u EU u sklopu borbe protiv monopola

Antimonopolska regulatorna tela Evropske unije počela su inspekciju u objektu kompanije za luksuznu robu "Guči" u okviru istrage EU koja obuhvata nekoliko zemalja, saopštio je danas vlasnik grupe Guči, francuska kompanija Kering. Kompanija je istakla da grupa u potpunosti sarađuje sa Evropskom komisijom kada je reč o ovoj istrazi, preneo je Rojters.
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Luksuzna industrija pod lupom dok EU istražuje Gucci

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Apr.2023, 16:29

Antimonopolski regulatori Europske unije započeli su inspekciju pogona kompanije za luksuznu robu Gucci u sklopu istrage Europske unije koja obuhvaća nekoliko zemalja, izjavio je u srijedu francuski vlasnik Guccija Kering, potvrđujući izvješće Reutersa.  Reuters je prethodno izvijestio da su...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.