Izvor: Blic, 06.Mar.2024, 15:33

POLUGOLE SLIKE, GUČI POSTELJINA I BESNA KOLA Lažna zubarka se hvalila luksuznim životom: "Ulepšavala" žene sa lažnom diplomom doktora, pa završila u zatvoru (FOTO)

Snežana Stević (48) koja je uhapšena zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic" na društvenim mrežama hvalila se luksuznim životom.
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LAŽNA ZUBARKA U DRUŠTVU ESTRADNJAKA I RUŠKE JAKIĆ Baškarila se u luksuzu, a pozira u zagrljaju sa Adilom, Dadom Polumentom, Acom Pejovićem...

Izvor: Blic, 06.Mar.2024

Snežana S. (48) koja se sumnjiči za nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, na društvenim mrežama hvalila se luksuznim životom, putovanjima, a očigledno je volela i da bude u društvu poznatih, pa je često objavljivala fotografije na kojima je pozirala sa njima.

Nastavak na Blic...

KAO OD MAJKE ROĐENA, BESNA KOLA, SVE ŠLJAŠTI: Lažna zubarka se hvalila luksuznim životom, radila sa lažnom diplomom, završila u zatvoru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024

Živela luksuznim životom..Žena (48) koja je uhapšena zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote na društvenim mrežama hvalila se luksuznim životom...Kako "Blic" saznaje, ona je bila veoma aktivna na društvenim mrežama, o čemu svedoče...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

40 ŽRTAVA LAŽNE ZUBARKE Radila ozbiljne tretmane po bagatela cenama, evo kako je KONAČNO ZAVRŠILA IZA REŠETAKA

Izvor: Blic, 07.Mar.2024, 07:23

Protiv Snežane Stević (48) koja je uhapšena zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic" podneta je krivična prijava zbog falsifikovanja diplome i bavljenja nadrilekarstvom, a kako saznajemo, ona je imala oko 40 oštećenih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.