Lažna zubarka živela na visokoj nozi: Luksuzni hoteli, skupa kola i redovne posete Dubaiju

Izvor: Luftika.rs, 06.Mar.2024, 23:10

Lažna zubarka živela na visokoj nozi: Luksuzni hoteli, skupa kola i redovne posete Dubaiju

Snežana Stević (48) koja je uhapšena zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote “BV Dental Estetic” na društvenim mrežama hvalila se luksuznim životom.
Kako piše “Blic”, ona je bila veoma aktivna na društvenim mrežama, o čemu svedoče brojne fotgrafije koje je delila sa svojim pratiocima.
Slike na kojima pozira u luksuznim hotelima, apartmanima, ali i sa putovanja imaju i po više stotina lajkova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Osumnjičena lažna zubarka redovno je odlazila u Dubaiji.
Na istom profilu može se videti i da je Snežana ranije imala još jedan salon, a kako saznajemo, u pitanju je jedan Salon lepote na Novom Beogradu.
Foto: Društvene mreže Nudila neverovatne popuste na tretmane Kako su mediji pisali, osumnjičena Snežana je sa navodno stečenim zvanjem “doktor stomatologije” i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, radila je u svojoj stomatološkoj ordinaciji “BV dental estetic”, a nakon što je podneta krivična prijava, sada joj je određeno zadržavanje od 48 sati.
Ona je usluge svoje ordinacije mesecima unazad oglašavala na internetu, a neretko je davala neverovatne popuste kako bi privukla klijente.
Foto: Društvene mreže Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njene tretmane, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filterom koji je oglašavala za 8000 dinara.
Takođe, ona je nudila i tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5500 dinara, iako je vrednost pomenutih tretmana gotovo 20.000 dinara.
Sa lažnom diplomom radila kao doktor stomatologije Snežana S. je osumnjičena da se u periodu od 21. 11. 2021. godine, a do dana podošenja krivične prijave u svojoj stomatološkoj ordinaciji “BV dental estetic”, GO Savski venac, ul. Bulevar Vudro Vilsona br. 8, bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga „antiage“ medicine sa navodno stečenim zvanjem “doktor stomatologije” i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini od 27.02.1999. godine.
Za diplomu je nakandnim proverama utvrđeno da je falsifikovana i da se osumnjičena S.S. (1976) registrovala u Agenciji za privredne registre kao S.S. PR, Opšta ordinacija dentalne medicine „BV dental estetic“, sa registrovanom delatnošću „stomatološka praksa“ i bavila se navedenim uslugama bez adekvatnog zvanja i stručne spreme.
Nadrilekarka sa lažnom diplomom “ulepšavala” žene u Beogradu, pa završila iza rešetaka

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

PRIZNALA DA JE PRUŽALA ESTETSKE I STOMATOLOŠKE USLUGE Evo šta je lažna zubarka ispričala u tužilaštvu: Više od dve godine obavljala intervencije, a na mrežama se hvalila luksuzom

Izvor: Blic, 07.Mar.2024, 12:46

Snežana Stević (48) optužena je da se bavila nadrilekarstvom, a u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu je na saslušanju negirala da je falsifikovala diplomu, te nije sporila da je pružala estetske i stomatološke usluge, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.