POGLEDAJTE: Marija Zaharova igra u Guči uz trubače (VIDEO / FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 10.Avg.2018, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGLEDAJTE: Marija Zaharova igra u Guči uz trubače (VIDEO / FOTO)

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova stigla je u Guču, gde joj je priređen srdačan doček Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova stigla je u Guču, gde joj je priređen srdačan doček. Kada je stigla u srpsku prestonicu trube, Zaharova je rekla da je iznenađena veličinom manifestacije, buduću da ju je dočekao jedan — Kolumbijac!Posle Dragana Markovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Palme, na 58. Dragačevski festival u Guči stigao je i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, a njima se ubrzo pridružila i glavna gošća iz Rusije, Putinova čelična dama Marija Zaharova.Lepa Maša je za dolazak u ovaj kraj, na toplii letnji dan - koji će uz zvuk trube, miris kiselog kupusa i zanosan ples igračica postati još vreliji - odabrala belu haljinu u kojoj je strpljivo pozirala sa srpskim trubačima.Načelnik Moravičkog okruga Slobodan Jolović rekao je da Guča odavno nije imala čast da ugosti ovakvog gosta kao što je Marija Zaharova. Poželeo je da se lepo provedu u varošici, kroz koju je prošlo dva miliona ljudi.Foto D.Karadarević „Krivac što je Zaharova ovde je Ivica Dačić i zato mu dugujemo povelju za razvoj Sabora“, rekao je Jolović.Foto D.KaradarevićFoto D.Karadarević Dačić je rekao u šali da je Marija došla ovde zbog njega.Foto D.Karadarević

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Iz Paralije u Guču!

Izvor: Mondo, 10.Avg.2018

Posle kolceta u plićaku u Paraliji, Dragan Marković Palma došao je Guču i nastavio veselje. Društvo su mu pravili portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.