„Ona je Guči mama, pare sve napravi sama“: Jovana Jeremić pomera granica bizarluka pesmom Rolex

Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2023, 16:34

„Ona je Guči mama, pare sve napravi sama“: Jovana Jeremić pomera granica bizarluka pesmom Rolex

Uzdanica Željka Mitrovića, Jovana Jeremić, redovno od intrigira, a neretko i zgrožava javnost svojim ponašanjem, sada je odlučila da se oproba i u muzici.
Iako nema mnogo talenta, što se može videti u videima na društvenim mrežama na kojima peva, ipak je odlučila da snimi pesmu, prenosi Nova.
Slavuj iz Ljiga pic.twitter.com/XMiv43y4dr
— Jeca 4 guns (@Neodustajem) February 3, 2023

Ovu vest objavila je na svom Instagram profilu.
Jeremićeva, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je svojevremeno izjavila da bi „svaki muž u Srbiji svojoj ženi trebalo da kupi stan, kola i rolex“ snima pesmu koja nosi naziv upravo popularnog brenda satova.
U numeri „Rolex“ će se čuti stih „Ona je Guči mama, sve pare napravi sama“. Ona je ovim povodom napravila sebi kampanju na Instagramu, fotografizala se prvo u majici reprezentacije Srbije.
Foto: Instagram/jeremicjovana „Od danas ništa neće biti isto u srpskom šou-biznisu“, „Muzička revolucija kreće od juna“, napisala je ona samouvereno voditeljka, a od juna će pokušati da bude i pevačica.
Foto: Instagram/jeremicjovana Jovana Jeremić o ljubavi, novcu, muškarcima: Broj mojih muževa će brojati istorija

Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.