Izvor: Beta OMS, 01.Avg.2014, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mobilni bankomati Crédit Agricole banke tokom Sabora trubača u Guči

Beograd, 01.8.2014 – Crédit Agricole banka Srbija je u saradnji sa kompanijom Euronet services postavila tri bankomata u Guči tokom trajanja Sabora trubača, od kojih se dva nalaze na specijalnoj mobilnoj prikolici, a sve u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga klijentima. Bankomati će biti na raspolaganju klijentima od 1. do 15. avgusta 2014. godine.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mobilni bankomat u Guči

Izvor: B92, 01.Avg.2014

Beograd -- Credit Agricole banka Srbija je u saradnji sa kompanijom Euronet services postavila tri bankomata u Guči tokom trajanja Sabora trubača...Dva bankomata nalaze na specijalnoj mobilnoj prikolici, a sve u cilju pružanja što kvalitetnijih usluga klijentima. Bankomati će biti na raspolaganju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.