Kristijan Azirović iz Bojnika pobednik  53. Sabora trubača

Izvor: Blic, 11.Avg.2013, 02:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan Azirović iz Bojnika pobednik 53. Sabora trubača

Pobednik 53. Sabora trubača u Guči je Kristijan Azirović iz Bojnika, nagrada publike “Zlatna truba” pripala je Dejanu Jevđiću iz Požege, dok je za najbolji orkestar proglašen je orkestar Ekrema Mamutovića iz Vranja. Nagradu za najizvornije muziciranje dobio je Stojan Krstić iz Lepenice.

Nakon koncerta Bobana i Marka Markovića sa svojim orkestrom, proglašeni su pobednici ovogodišnjeg Sabora.

Koncert Gorana Bregovića koji će se održati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u nedelju uveče od 21 čas, zavanično će biti završen 53. Sabor trubača.

Završno takmičenje 16 orkestara Srbije otvorio je domaćin ovogodišnje manifestacije Dobrica Erić stihovima: “Nema ljube vernije od trube, prijatelji i nežni i grubi, niti truba ima boljeg duga, od trubača što je strasno ljubi”.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Guča,   Ekrem Jevrić,   Vranje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristijan Azirović iz Bojnika pobednik 53. Sabora trubača

Izvor: Dzungla.org, 11.Avg.2013

Pobednik 53. Sabora trubača u Guči je Kristijan Azirović iz Bojnika, nagrada publike “Zlatna truba” pripala je Dejanu Jevđiću iz Požege, dok je za najbolji orkestar proglašen je orkestar Ekrema Mamutovića iz Vranja. Nagradu za najizvornije muziciranje dobio je Stojan Krstić iz Lepenice.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Proglašeni pobednici 53. sabora u Guči

Izvor: RTS, 11.Avg.2013

Kristijan Azirović iz Bojnika pobednik je 53. Sabora trubača u Guči. Nagrada publike "Zlatna truba" pripala Dejanu Jevđiću iz Požege, dok je najbolji orkestar Ekrema Mamutovića iz Vranja. ..Pobednik 53. Sabora trubača u Guči je Kristijan Azirović iz Bojnika, nagrada publike "Zlatna truba" pripala...

Nastavak na RTS...

Kristijan Azirović pobednik 53. Sabora trubača

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2013

Pobednik 53. Sabora trubača u Guči je Kristijan Azirović iz Bojnika, nagrada publike "Zlatna truba" pripala je Dejanu Jevđiću iz Požege, dok je za najbolji orkestar proglašen orkestar Ekrema Mamutovića iz Vranja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.