GUČI MAMA, PARE NAPRAVI SAMA! Jovana Jeremić postaje pevačica - pesma nosi jaku metaforičku poruku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 10:35

"GUČI MAMA, PARE NAPRAVI SAMA!" Jovana Jeremić postaje pevačica - pesma nosi jaku metaforičku poruku!

Od ovog trenutka, ništa više neće biti isto!

Jovana Jeremić, voditeljka jutarnjeg programa na ružičastoj televiziji, odlučila je da novim potezom u svojoj karijeri, šokira domaću javnost i ponovo nas sve ostavi bez teksta.

Nije tajna da Jovana obožava da peva, u šta često mogu da se uvere gledaoci njenog "Novog jutra", ali i njeni pratioci na mrežama. Voditeljka je zimus održala nastup u Knez Mihailovoj ulici, gostovala je na muzičkom festivalu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vrnjačkoj Banji, više puta izlazila na scenu na nastupima naših muzičkih zvezda, a sada je rešila da i sama to postane. Jovana snima svoju prvu pesmu pod nazivom "Roleks", a sada je otkrila i deo teksta iste.

Jovana je više puta u javnosti govorila da će snimiti svoju pesmu, a izgleda da se bliži trenutak kada će njen prvi singl ugledati svetlost dana.

Jovana je na svom Instagram profilu najavila da uskoro stiže njen hit, čiji je deo teksta otkrila, kako bi zagolicala maštu svima koji njenu pesmu željno iščekuju.

- Ona je Guči mama, pare sve napravi sama - napisala je Jovana i time najavila njen "Roleks".

A onda je imala i poruku za sve na domaćoj muzičkoj sceni.

- Dobar dan svima! Od danas, više ništa neće biti isto u srpskom šou-biznisu - poručila je Jeremićeva i time u još veće iščekivanje stavila svoju publiku.

A kako će njen debitantski singl zvučati, ali i kakav će spot pratiti ovu numeru, ostaje nam da u narednim danim pomno ispratimo.
Pogledaj vesti o: Guča,   Vrnjačka Banja

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.