GUČA 2015 Poslušajte kako Belgijanac peva pesmu Zorice Brunclik

Izvor: Blic, 03.Avg.2015, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUČA 2015 Poslušajte kako Belgijanac peva pesmu Zorice Brunclik

Specijalno za Blic Milan i njegov prijatelj Loren iz Belgije koji su posetili ovogodišnji sabor trubača u Guči, otpevali su hit pesmu Zorice Brunclik ''Košava''.

Sitna letnja kiša stigla je popodne u malu varošicu trube. Iako su pucale prangije i grmeli limeni instrumenti, zaguljeni oblaci isterali su svoje.

Međutim to nije omelo prve vesele saboraše, naprotiv, nakon pakleno toplog jutro ovo osveženje im je došlo kao šlag na tortu. Tek su na kiši potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otkačili.

Igrali su pevali, u jednom kampu su čak i dozivali kišu lupajući u šerpe i lonce, a kada je ona pala u indijanskom stilu, odradili su čitav ritual kiši u čast.

Kratko je trajalo, ali je bilo zabavno. Neki čak nisu ni primetili da je padala. Među njima je i sjajna ekipa sa svih strana sveta predvođena Milanom iz Beograda.

Pogledajte video:

Verujte, nakon ovoga i kiša je pobegla!
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.