Zbog gripa otkazano uživo izdanje X faktora

Izvor: Blic, 09.Feb.2014, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog gripa otkazano uživo izdanje "X faktora"

Zbog epidemije gripa koja vlada među takmičarima a i u produkciji "X faktora", šesta emisija koja je trebalo da bude emitovana uživo odložena je.

Produkcija "X faktora" najavila je da zbog gripa koji je zahvatio takmičare i zaposlene koji rade na ovom šou, emisija koja bi trebalo da ide uživo 11. februara je otkazana i zamenjena "X faktor specijalom".

U utorak uveče će gledaoci imati priliku da se bolje upoznaju sa takmičarima i da, na tačno pola puta do finala, ako do sada nisu bili odlučni, najzad odaberu svog favorita za pobedu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zbog gripa otkazano uživo izdanje "X faktora"

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Zbog epidemije gripa koja vlada među takmičarima a i u produkciji „X faktora“, šesta emisija koja je trebalo da bude emitovana uživo odložena je.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.