Vlada Srbije produžila školski raspust za nedelju dana zbog epidemije gripa

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Feb.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Srbije produžila školski raspust za nedelju dana zbog epidemije gripa

Vlada Srbije donela je danas preporuku za sve jedinice lokalne samouprave da se raspust u osnovnim i srednjim školama produži i sledeće nedelje.

Na sednici je odlučeno da se nastava u osnovnim i srednjim školama ne održava od 18. do 24. februara 2019. godine i da prvi radni dan za osnovne i srednje škole bude 25. februar 2019. godine.

Vlada je tu preporuku donela zbog smanjenja rizika i izloženosti đaka virusu gripa, navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zimski raspust 2019 – produžen do 24. februara

Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Feb.2019

Zimski raspust 2019. produžen je do 24. februara, pa će osnovne i srednje škole u Srbiji početi sa radom – u ponedeljak, 25. februara. Vlada Srbije produžila je zimski raspust od 18. do 24. februara na današnjoj sednici po preporuci Ministarstva zdravlja zbog smanjenja rizika i izloženosti đaka...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Vlada Srbije produžila raspust

Izvor: JUGpress.com, 14.Feb.2019

BEOGRAD..Vlada Srbije donela preporuku da se raspust produži i sledeće nedelje..Vlada Republike Srbije na današnjoj sednici donela je preporuku svim jedinicama lokalne samouprave da se raspust u osnovnim i srednjim školama produži i sledeće nedelje, odnosno da se nastava u osnovnim i srednjim školama...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.