Izvor: Domino Magazin, 28.Okt.2020, 09:36

Vakcina za grip štiti i od korone?

Vakcina za grip izgleda štiti i od korona virusa. To je rezultat preliminarnih istraživanja iz Holandije. Naučnici su još prošle zime, tokom prvog talasa covid 19, primetili da su medicinski radnici iz Holandije koji su primili četvorovalentnu vakcinu protiv gripa u mnogo manjoj meri oboljevali od korona virusa. A čak i kada bi se zarazili, […] The post Vakcina za grip štiti i od korone? appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

SUDAR KORONE i GRIPA: Spremite se, ojačajte imunitet

Izvor: eKlinika.rs, 28.Okt.2020

Ulazak u zimu 2020, kada se očekuje sudar covid 19 infekcije i gripa, situacija je od koje već mesecima unazad strahuje ceo svet. Posebno zdravstveni radnici. Malaksalost, prehlada, virusi, zapušen nos, kašalj… i ostala stanja karakteristična za zimski period, sada imaju sasvim novo značenje....

Nastavak na eKlinika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.