Izvor: Danas, 21.Jun.2011, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vakcina upozorenja

Pitanje vakcina protiv novog gripa ponovo je aktualizovano ovih dana. Policija je počela da češlja dokumentaciju u vezi s nabavkom vakcine protiv novog gripa. Iritantno je to što se o nepotrebno velikim količinama nabavke novih vakcina pričalo još od pojave novog gripa, ali ništa nije bilo urađeno. Uostalom, tada je i vlast pričala drugu priču. Zatrpavali su građane brojnim primerima iz regiona, zemalja EU, kako bi ih ubedili u opravdanost nabavke i sve to sa intenzivnim objašnjavanjem „neukim“ građanima da je sve to za njihovo dobro.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vakcine kupljene, budžet oštećen, komentara - nema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jun.2011, 16:26

NOVI SAD -..Epidemija novog gripa tipa A(H1N1) je iza nas, ali priča o vakcini ponovo je aktuelna, jer prema pisanju nekih medija, služba za borbu protiv organizovanog kriminala utvrdila je da je državni budžet oštećen za više od 1,6 miliona evra, zbog nepravilnosti u vezi sa nabavkom vakcina...Prema...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.