UČENICI PONOVO NA RASPUSTU: Školarci na udaru zaraze

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 14:13

UČENICI PONOVO NA RASPUSTU: Školarci na udaru zaraze

Naredne nedelje odmor za prosvetu.

Veliki broj profesora i učenika, osnovnih i srednjih škola, oboleli su sezonskog gripa, ali i infekcija respiratornog sistema, pa će iz tog razloga biti na neočekivanom raspustu. 

Neradni dani, povodom Sretenja, bi ove godine mogli biti produženi za đake i prosvetne radnike. Raspust bi počeo 12. februara i trajao sve do 19. dana u istom mesecu.

Kako "Novosti" navode, direktori beogradskih osnovnih i srednjih škola dobili su jutros poruku od predsednika opštinskih aktiva direktora, povodom izjašnjavanja o produžetku neradnih dana, kao i predloga nadoknade za propušteno gradivo.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RASPUST OD PONEDELJKA? VELIKI BROJ OBOLELIH ĐAKA I PROFESORA MENJA ŠKOLSKI KALENDAR

Izvor: TimockeVesti.net, 08.Feb.2024, 06:02

Nakon samo tri nedelje od početka drugog polugodišta, đaci osnovnih i srednjih škola u Beogradu bi uskoro mogli doživeti neočekivani mini-odmor od 12. do 16. februara, sa povratkom u učionice 19. februara. Ova neplanirana pauza dolazi kao odgovor na značajan porast broja obolelih od respiratornih...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.