PROBALA SAM HEROIN IZ ZNATIŽELJE, TO SU KORISTILI SVI...! Bivša zadrugarka progovorila o krizi zbog narkotika?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 14:40

"PROBALA SAM HEROIN IZ ZNATIŽELJE, TO SU KORISTILI SVI...!" Bivša zadrugarka progovorila o krizi zbog narkotika?

"Pojma nisam imala da uzimanje droge može dovesti do situacije da čovek umre od obične upale pluća, od gripa, da propada celi organizam, stradaju kosti."

Snežana Mišković Viktorija, bila je učesnica prve sezone Zadruge, a pre ovog rijaliti formata, bila je takođe takmičar rijaliti programa "Farma" koji se takođe emitovao na Pink televiziji.

Viktorija je svojevremeno za medije otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je navodno probala narkotike, te da tada u to vreme nije znala koliko je to opasno, piše "Story.hr", prenosi "Kurir".

- Tek u trideset trećoj sam prvi put videla heroin, ovu drogu su koristili muzičari s kojima sam snimala ploču. Videla sam da ti ljudi ne funkcioniraju bez toga. Ja sam po tom pitanju bila prava neobrazovana seljanka, koja ništa o tome nije znala. Pojma nisam imala da uzimanje droge može dovesti do situacije da čovek umre od obične upale pluća, od gripa, da propada celi organizam, stradaju kosti. - pričala je pevačica i dodala:

- Gledala sam jednog prijatelja koji je svoj zub izvadio prstima. Heroin sam probala iz znatiželje, neznanja i radoznalosti. Posle završetka snimanja, nakon što sam ga uzela, osećala sam se kao da me je savladao grip. Kolege su mi rekle da je to početak krize. Pobegla sam ubrzo na more i više nikad nisam pogledala to svojim očima. Iglu nikad nisam probala. To sam gledala samo na filmu - ispričala je svojevremeno pevačica, piše "Story.hr", prenosi "Kurir".
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.