Izvor: Radio Dunav, 02.Okt.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD SREDE BESPLATNA PODELA VAKCINA PROTIV GRIPA

U Dom zdravlja u Apatin stigle su vakcine protiv gripa i one će od 4. oktobra deliti u Apatinu ali i svim selima apatinske opštine. Neophodno je da se pacijenti jave svom izabranom lekaru kako bi se prijavili za besplatno vakcinisanje.
Kako saznajemo od nadležnih iz Doma zdravlja u Apatinu vakcina se preporučuje svim starijim osobama od 65 godina, hroničnim bolsenicima, osobama smeštenim u gerontološkim centrima i ustanovama socijalne zaštite, uključujući i zaposlene kao i svima koji su zaposleni u zdravstvenim ustanovama i javnim službama.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

U sredu počinje podela besplatnih vakcina protiv gripa

Izvor: 025info.rs, 02.Okt.2017

U Dom zdravlja u Apatin stigle su vakcine protiv gripa. Podela ovih besplatnih vakcina počinje u sredu, 04. oktobra. Neophodno je da se pacijenti jave svom izabranom lekaru, a podela počinje kako u samom gradu, tako i u selima apatinske opštine. Iz Doma zdravlja u Apatinu vakcinu preporučuju...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.