Hitna služba: Virusne infekcije nalik gripu

Izvor: juGmedia, 30.Dec.2014, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna služba: Virusne infekcije nalik gripu

LESKOVAC – Ekipe hitne pomoći intervenisale su 66 puta, 34 u ambulanti, 26 na terenu i zbrinule su šestoro dece.

Pacijenti su u protekla 24 časa najviše imali respiratorne probleme.

„Najšeće je bilo virusnih infekcija sa temperaturom, bolovima u grlu, kostima i zglobovima, nešto što je nalik na gripu, mada gripa u Leskovcu nema“, kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Nebojša Cakić, načelnik Službe hitne pomoći u Domu zdravlja.

U poređenju sa drugim danima, broj intervencija je nešto niži, a Leskovčani su bili izuzetno pažljivi, pa hitna pomoć nije zabeležila povrede od pada na poledici.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hitna služba: Virusne infekcije nalik gripu

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Dec.2014

Ekipe hitne pomoći intervenisale su 66 puta, 34 u ambulanti, 26 na terenu i zbrinule su šestoro dece...Pacijenti su u protekla 24 časa najviše imali respiratorne probleme...„Najšeće je bilo virusnih infekcija sa temperaturom, bolovima u grlu, kostima i zglobovima, nešto što je nalik na gripu,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.