Izvor: Blic, 25.Feb.2024, 12:25

DVOJE DECE BILO NA RESPIRATORU Eksplozija zaraznih bolesti u Srbiji: Pedijatrijske ustanove pune, zamenik direktora Instituta: Imamo još jednog mališana OBOLELOG DO MALIH BOGINJA

U ovom trenutku grip, respiratorne infekcije, veliki kašalj, male boginje pune pedijatrijske ordinacije. Zamenik direktora Instituta za majku i dete Vladislav Vukomanović, navodi da se u toj ustanovi na odeljenju za lečenje plućnih bolesti nalaze dva deteta obolela od velikog kašlja i prema njegovim rečima u dobrom su stanju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje dece obolelo od velikog kašlja na Institutu za majku i dete

Izvor: Danas, 25.Feb.2024

Zamenik direktora Instituta za majku i dete Vladislav Vukomanović izjavio je danas da se u toj ustanovi na odeljenju za lečenje plućnih bolesti nalaze dva deteta obolela od velikog kašlja i da su u dobrom stanju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.