Bikove čeka interesantno POZNANSTVO, Device PROMENLJIVO RASPOLOŽENJE, a Vodolije gomila SASTANAKA - HOROSKOP za sredu je tu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023, 08:51

Bikove čeka interesantno POZNANSTVO, Device PROMENLJIVO RASPOLOŽENJE, a Vodolije gomila SASTANAKA - HOROSKOP za sredu je tu!

Saznajte prognoze astologa za dan koji je pred nama. Vreme je dosta hladnije, pa su mogući problemi sa gripom, virusima i prehladom. Astrolozi savetuju da povedete računa o zdravlju. Dan započnite pozitivno raspoloženi, a onda se pobrinite da održite rutinu zdravog života. Umesto kafe uzmite limunadu i pročitajte šta su vam zvezde spremile za danas

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan 29.11.2023 vezano za posao, ljubav i zdravlje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ovan

Posao: Odličan dan je pred  većinom pripadnika astrološkog znaka Ovna, za sve vrste pregovora i dogovora oko pokretanja nekih novih ideja i projekata. Moguće uspostavljanje novih poslovnih kontakata.

Ljubav: Nailazite na potrebnu pažnju i razumevanje voljene osobe, koju biste mogli da uzvratite istom merom..

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Bik

Posao: Nametnite sebe, svoj način organizacije, koliko god vas drugi pokušavali opstruisati.

Ljubav: Odličan dan vas očekuje i na polju ljubavi uz mogućnost upoznavanja potpuno nove interesantne osobe na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Moguće probavne tegobe.

Blizanci

Posao: Promenljiva atmosfera na polju poslovnih aktivnosti, doprineće da se većina Blizanaca raspline na više strana. Potrudite se da fokus stavite na najbitnije aktivnosti pre svega.

Ljubav: Dan je izuzetan da ga provedete u prijatnoj atmosferi i razgovoru, u društvu dragih prijatelja. Nikad se ne zna, moguće j eda vas tu baš očekuje neko novo poznanstvo.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Rak

Posao: Nastavlja se period uspešnog angažovanja na polju poslovnih aktivnosti za tipične predstavnike Rakova. Danas bez većih izazova i prepreka.

Ljubav:  Mogli biste da nekim finim znakom pažnje iznenadite voljenu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao:  Iako energija i motivacija nisu sporni, danas bi ipak trebalo da budete strpljivi po pitanju donošenja bitnih odluka vezanih za dalji poslovni angažman.

Ljubav: Bez nekih kapitalnih  promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ove srede. Mogli biste lepe trenutke da provedete u društvu prijatelja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Promena nekih okolnosti na polju realizacije poslovnih ciljeva tokom ove srede, ne bi trebalo da Devicama predstavlja neki veći problem.

Ljubav: Izazovi vas očekuj i na ljubavnom polju. Razmislite o svojim budućim potezima, kako ne biste sebe doveli u zabludu.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Vaga

Posao: Opušten radni dan nalazi se pred većinom tipičnih predstavnika Vaga, da bez većih problema privedu kraju planirane obaveze.

Ljubav: Moguće interesantno poznanstvo sa osobom iz vama bliskog okruženja.

Zdravlje: Bez zdravstvenih upozorenja.

Škorpija

Posao: Prilično aktivan i dinamičan dan je pred većinom Škorpija. Veliki deo obaveza može biti završen sa odličnim rezultatima.

Ljubav: Bez nekih kapitalnih dešavanja na ljubavno-emotivnom planu. Dan bi mogli da provedete u društvu dragih prijatelja.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Pozitivna atmosfera i dobra komunikacija sa poslovnim okruženjem,, dovoljna su osnova da Strelčevi danas budu zadovoljni uspešnim završetkom započetih obaveza.

Ljubav: Otvoreno porazgovarajte sa dragom osobom o vašim budućim planovima. Nemojte se suviše rasplinuti, korak po korak.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Odličan dan na profesionalno polju je pred većinom Jarčeva. Dobra komunikacija, razumevanje i podrška od strane kolega, ukoliko radite u timu, daje vam odlične mogućnosti za napredak.

Ljubav: Vi ste na neki način centralna figura vašeg društva i očekuje da budete pokretač različitih akcija.

Zdravlje: Povedite računa o probavnom traktu.

Posao: Dosta energije Vodolije će tokom ovog dana potrošiti pre svega na komunikaciju i razgovore o budućim poslovnim planovima i njihovoj realizaciji.

Ljubav: Pozitivna atmosfera i dobro raspoloženje možete očekivati ukoliko ste se odlučili za neke lepe emotivne izlete.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Ribe

Posao: Bilo bi mudro da vaše poslovne planove i ideje postupno realizujete, korak po korak.

Ljubav: Pozitivnu atmosferu možete očekivati na vašem ljubavnom horizontu, gde vas može sačekati i neko prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Osetljivost kičme.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Horoskop za ŠKORPIJE za 2024.GODINU - Čuvajte se ISHITRENIH ODLUKA, biće dosta flerta, vodite računa o MENTALNOM ZDRAVLJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2023

Sudeći po celokupnoj prognozi za Škorpije čeka vas godina ispunjena tenzijom, kako pozitivnom, tako i negativnom. Kada je reč o ljubavnom životu cela godina protiče u znaku flerta, a ovde je komunikacija ključna ukoliko tražite stalnog partnera. Na polju zdravlja se fokusirajte više na mentalno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.