Batut: Dve osobe preminule od gripa

Izvor: Večernje novosti, 11.Jan.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batut: Dve osobe preminule od gripa

U Srbiji su u ovoj nedelji prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, saopštio je Institut za javno zdravlje ''Dr Milan Jovanović Batut'' BEOGRAD - U Srbiji su u ovoj nedelji prijavljena dva smrtna ishoda koja se mogu dovesti u vezu sa gripom, saopštio je Institut za javno zdravlje ''Dr Milan Jovanović Batut''. Do sada su, inače, kako se navodi na sajtu Instituta, potvrđeni slučajevi gripa sa teritorije Beograda, Nišavskog i Južnobačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << okruga.PROČITAJTE JOŠ - Da li nam preti mutirani grip? Najviše obolelih je među populacijom uzrasta do četvrte godine, ali i među mladima i radno aktivnim stanovništvom. U izveštaju Instituta navodi se da je prvi potvrđen slučaja gripa od početka ove godine registrovan na teritoriji Vojvodine i da se radi o virusu gripa tip A (H3N2).
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Prve dve žrtve gripa u Srbiji iz Beograda i Novog Sada, više obolelih sada nego prošle sezone

Izvor: Blic, 11.Jan.2019

Dve osobe čija smrt se može dovesti u vezu sa infekcijom virusa gripa su iz Beograda i Novog Sada i bili su hronični bolesnici, rečeno je Tanjugu u Institutu za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.