ANA BRNABIĆ NAJAVILA KONTRAMERE POSLE SRAMNE ODLUKE PODGORICE: Srbi da ne idu tamo gde su nepoželjni, prema mafijašima nećemo imati milosti

Izvor: Večernje novosti, 25.Maj.2020, 22:36

ANA BRNABIĆ NAJAVILA KONTRAMERE POSLE SRAMNE ODLUKE PODGORICE: "Srbi da ne idu tamo gde su nepoželjni, prema mafijašima nećemo imati milosti"

Posle pisanja "Novosti" predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić oglasila se povodom sramne odluke crnogorskog režima da otvori granice za sve, osim za Srbe Posle pisanja "Novosti" predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić oglasila se povodom sramne odluke crnogorskog režima da otvori granice za sve, osim za Srbe iz Srbije i Republike Srpske. - Dobro je da su građani mogli da vide da smo nepoželjni u Crnoj Gori i to samo zato što nismo lagali ljude da umiru od >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << gripa ili zapaljenja pluća, a ne od korona virusa. Nastavićemo da se ponašamo odgovorno uvek govoreći istinu. Ovo nije pravi razlog ovakvog ponašanja crnogorskog premijera. Mi nećemo odgovarati recipročnim merama i nećemo sprečavati da građani CG uđu u Srbiju, ali ćemo još jače i snažnije sprečavati crnogorske kriminalce i predstavnike mafijaških klanova da ulaze u našu zemlju koji su decenijama terorisali naše građane - navodi premijerka i dodaje da će biti preduzete nove mere.- U borbi protiv kriminalaca koji dolaze iz Crne Gore nećemo imati milosti. Ovakav odnos crnogorskog premijera poslao je jasnu poruku našim građanima, a ja želim još jednom da zamolim građane da što duže i u što većem broju ostanu u našoj Srbiji, a ako već moraju negde da odu da nikako ne idu tamo gde su naši državljani nepoželjni - rekla je Brnabić.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.