Brnabić: Nećemo uvoditi recipročne mere, naši građani ne treba da idu gde su nepoželjni

Izvor: RTS, 25.Maj.2020, 21:39

Brnabić: Nećemo uvoditi recipročne mere, naši građani ne treba da idu gde su nepoželjni

Srbija neće zatvarati granice za crnogorske građane, kao što je to uradila zvanična Podgorica za građane Srbije, ali će biti zatvorena za crnogorske mafijaše i kriminalne klanove, poručila je prmijerka Ana Brnabić povodom odluke Crne Gore da za građane Srbije ne otvori granicu 1. juna.
Srbija, kaže premijerka, neće uvoditi recipročne mere, ali je istakla da naši građani ne bi trebalo da idu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tamo gde su nepoželjni.

Ana Brnabić je za Pink rekla da su naši građani sada mogli da vide da su nepoželjni u Crnoj Gori, jer mi, kako je istakla, nismo lagali da ljudi umiru od gripa, a ne od koronavirusa.
"Nastavićemo i dalje da se ponašamo odgovorno i da govorimo istinu", rekla je premijerka, iako, kako je dodala, razlog za odluku Crne Gore da otvori granice za niz zemalja, ali ne i za Srbiju nije u epidemiji koronavirusa i broju zaraženih.
Srbija, međutim, neće odgovorati reciprocnim merama prema crnogorskim građanima.
"Nećemo sprečavati crnogorskim građanima da uđu u Srbiju, ali hoćemo kriminalcima i mafijaškim klanovima iz Crne Gore", rekla je Brnabićeva.
Istakla je da u borbi protiv kriminalaca Srbija neće imati milosti.
"Ovakav odnos crnogorskog premijera poslao je jasnu poruku građanima. Zamolila bih da građani ostaju u Srbiji i da ne idu tamo gde su Srbi nepoželjni", poručila je premijerka.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMA MAFIJAŠIMA NEĆEMO IMATI MILOSTI! Brnabićeva oštro reagovala na potez Crne Gore: "Srbe molim da ne idu gde su NEPOŽELJNI"

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se povodom sramne odluke crnogorskog režima da otvori granice za sve, osim za Srbe iz Srbije i Republike Srpske...Naime, crnogorski premijer Duško Marković saopštio je danas da će Crna Gora, u skladu sa odgovarajućom procenom u vehzi sa epidemijom korona...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Brnabić: Srbija neće zatvoriti granicu za crnogorske gradjane

Izvor: Beta, 25.Maj.2020

Srpska premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras da Beograd neće uvoditi recipročne mere posle odluke Crne Gore da ne otvori granicu za državljane Srbije i ocenila da oni ne bi trebalo da idu tamo gde su nepoželjni.Brnabić je za televiziju Pink rekla da Srbija neće zatvoriti granicu za crnogorske...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.