Zorana Mihajlović u petak u poseti Boru

Izvor: Bor030.net, 03.Dec.2020, 23:10

Zorana Mihajlović u petak u poseti Boru

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka rudarstva i energetike, prof. dr Zorana Mihajlović, posetiće u petak, 4. decembra grad Bor. Ministarka rudarstva i energetike sastaće se u petak, 4. decembra u Boru sa gradonačelnikom Bora Aleksandrom Milikićem i predstavnicima udruženja građana. Tema razgovora su planovi za razvoj u sektoru rudarstva, saopšteno je iz kabineta potpredsednice […] The post Zorana Mihajlović u petak u poseti Boru appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Mihajlović: Interes broj jedan je zdravlje

Izvor: Danas, 04.Dec.2020, 18:44

“Nije bilo mnogo komunikacije u prethodnom periodu između građana Bora, Ministarstva rudarstva i energetike, Ministarstva za zaštitu životne sredine i strateškog partnera” -  izjavila je  potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike, prof. dr Zorana Mihajlović .

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.