Žiri JOAKIMA dodelio nagrade, dva priznanja za vranjsko pozorište

Izvor: OkRadio.rs, 02.Nov.2020, 10:27

Žiri JOAKIMA dodelio nagrade, dva priznanja za vranjsko pozorište

Na 56.Festivalu "Joakim Vujić" u Vranju, stručni žiri je za najbolju dramsku predstavu u celini proglasio komad "Svici" Narodnog Pozorišta Leskovac. Nagrada za najbolju režiju pripala je Kseniji Krnjajski za predstavu "Svici" NP Leskovac.   Nagrada za najbolju scenografiju pripala je Goranu Stojčetoviću za predstavu "Ako se probudiš ili kao da je važno", rađenu u koprodukciji NP Leskovac i NP Priština.   Nagradu za najbolji kostim dobila je Suna Kažić za predstavu "Svici" NP Leskovac.   Nagrada za najbolju muziku otišla je u ruke Branku Džinoviću za predstavu "Dva viteza iz Verone", Šabačkog pozorišta.    Ravnopravne nagrade za glumačka ostvarenja dobili su Nataša Stanković, Bojan Veljović i Petra...
Pogledaj vesti o: Vranje,   Leskovac

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Narodno pozorište iz Leskovca dobilo najviše nagrada na Festivalu „Joakim Vujić“ u Vranju

Izvor: Danas, 02.Nov.2020

Narodno pozorište iz Leskovca dobilo je gotovo sve nagrade žirija na 56. Festivalu pozorišnih predstava "Joakim Vujić" održanom u Vranju, rečeno je danas Beti u tom pozorištu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.