Završena još jedna deonica u ulici Internacionalnih brigada

Izvor: Kragujevac.rs, 04.Sep.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena još jedna deonica u ulici Internacionalnih brigada

Danas je u saobraćaj puštena još jedna rekonstruisana deonica u ulici Internacionalnih brigada. Radi se o deonici u dužini od 350 metara a vrednost radova je 26 miliona dinara. Urađen je kolovoz, trotoar i signalizacija. Sredstva za rekonstrukciju obezbedilo je JP ''Putevi Srbije'' a radove izvodi Preduzeće za izgradnju puteva.

Ovo je jedna od izuzetno važnih saobraćajnica, jer se radi o ulasku u grad iz pravca Topole - kazao je tom prilikom zamenik gradonačelnika Nebojša Zdravković. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << Za završetak kompletne saobraćajnice ostala je još deonica u dužini od 700 metara. Problem predstavljaju nerešeni imovinski odnosi jer ima dosta parcela i vlasnika. U svakom slučaju, rekao je Zdravković, očekujem da ćemo u narednih par meseci uspeti sve to da rešimo i završimo radove u toj ulici započete pre nekoliko godina. Sredstva za završetak radova obezbediće takođe ''Putevi Srbije'' bez čije podrške ne bi mogli da realizujemo tako važan projekat za grad.

Govoreći o planovima za rekonstrukciju drugih ulica u gradu, Zdravković je naglasio, da će u narednom periodu biti urađena sanacija ulica koje su u lošem stanju a koje su strateški gledano najvažnije u ovom trenutku. Grad Kragujevac je sa Evropskom bankom za onovu i razvoj postigao načelni sporazum o kreditiranju i pripremamo projektnu dokumentaciju. U toku je određivanje prioriteta.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Povezane vesti

Završen deo ulice Internacionalnih brigada

Izvor: Šumadija Press, 04.Sep.2015

Danas je u saobraćaj puštena rekonstruisana deonica u ulici Internacionalnih brigada, u dužini od 350 metara a vrednost radova je 26 miliona dinara...Izgrađeni su kolovoz, trotoar i signalizacija. Sredstva za rekonstrukciju obezbedilo je JP ”Putevi Srbije’, a radove je izvelo Preduzeće za izgradnju...

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.