Izvor: Soko-zabava.info, 30.Maj.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto povećati volumne usta

Kako medicina napreduje tako sa njom u nedogled napreduju i tehnike koje se tiču grane hirurgije. Posebno važnu ulogu u tome ima estetska hirurgija koja svake godine dostiže novi vrhunac postavljajući temelje savršenog izgleda kod osoba koje joj se podvrgavaju. Ipak, i pored toga, dok se pojedine tehnike ne učvrste i daju neoborive dokaze o svojoj sigurnosti i trajnosti, ljudi se još uvek opredeljuju za manje invazivne ili poznate tehnike u estetskoj hirurigiji.

Pošto su mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Soko-zabava.info << od nas nezadovoljni svojim „nesavršenim“ izgledom, sve su češća podvrgavanja različitim operacijama pa makar i onim najsitinijim. Jedna od takvih sitnih, a veoma čestih jeste povećavanje usana. Iako mnogi povećanje usana ne svrstavaju u granu hirurgije, jer se povećanje usana sopstvenim mastima smatra prirodnim, sigurno je da je povećanje usana jedan od estetskih promena na telu, odnosno licu bilo žene ili muškarca. Više o povećanju usana saznajte na https://www.diona.rs/sr/procedure/lice/uvecanje-i-oblikovanje-usana.

Kako se godinama naše telo menja, naše lice takože dobija drugačiju formu, pa pored dobijanja bora, viška kože na pojedinim delovima, naše usne se tanje, a mišići usana slabe. Kako neko to više primećuje, ima želju da to i promeni. Iz takvog jednog razloga, mnoge žene se odlučuju na korak povećanja usana, ne bi li predupredile svoj izgled pre nego što to godine učine. Naravno ovo je samo jedan od razloga zašto se dame podvrgavaju povećanju usana.

Drugi razlog jeste genetika, odnosno već nasleđene tanke usne, koje nisu naročito zavodljive, teško se šminkaju i čine da naše lice izgleda dosadno. Iako zvuči grubo, istina je da se na licu „mane“ posebno vide i prve postaju uočljive pri razgovoru sa sagovornikom. Ono što je činjenica jeste da je najbitnije prihvatiti sebe sa svojim manama i vrlinama, ali do one mere kada to ne utiče previše na naše samopouzdanje.

Tada na scenu stupa estetska hirurgija, koja nam u 21. veku može obezbediti izgled čitavog tela, baš onako kako mi to i zamišljamo. Zato, ukoliko želite da promenite svoj izgled u par jednostavnih koraka, koji sigurno neće drastično uticati na vaše zdravlje, budite hrabri da povratite svoje samopouzdanje.

Povećanjem usana, nećete dobiti samo povećanje već i izgled za par godina mlađi. Korekcije na usnama su značajne i za one koje ih žele učiniti mlađim, svežim i sočnijim, uz minimalna povećanja. Naravno, povećanje usana može biti veće i zavisi isključivo od vaše želje. Ono što je preporuka jeste da se pre povećanja savetujete sa lekarom kako bi on utvrdio koja veličina usana bi vam najbolje stajala, i na koji način je usne najbolje povećati u vašem slučaju.

Isto tako, nakon samog tretmana, koji u proseku traje do 20 minuta, ili nešto duže u zavisnoti od načina povećanja, odnosno suptance kojeom se usne povećavaju, potrebno je informisati se o daljem načinju održavanja svojih usana. Savetuje se da se nakon povećanja, usne su podležne blagim komplikacijama kao i tkivo oko njih.

U tom slučaju potrebno je uz savete lekara, smaniiti otok, pomodrelost i crvenilo, postavljanjemn hladnih obloga i izbegavanjem nanošenja šminke 4-5 dana od korekcije. Nakon toga, otok će se povući, a vaše usne će izgledati zavodljivo i vi možete nastaviti sa normalnim aktivnostima, i naravni isprobavati nove načine šminkanja različitim bojama vaše pune usne.

Nastavak na Soko-zabava.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Soko-zabava.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Soko-zabava.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.