Zastareli sportski objekti u Pančevu

Izvor: Pančevac-online.com, 03.Dec.2015, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastareli sportski objekti u Pančevu

– Zaposleni u Javnom komunalnom preduzeću „Mladost” i u narednoj godini nastojaće da našim mnogobrojnim sugrađanima koji se rekreiraju i članovima sportskih udruženja pružaju maksimalni komfor. To će nam biti prioritet u radu i pored toga što su sportski objekti u Pančevu prilično stari. Problemi su najizraženiji kada je reč o bazenu i Hali sportova, koji imaju mnogo korisnika iako su u upotrebi još od sedamdesetih godina prošlog veka. Međutim, bez obzira na to, nikada ne zaboravljamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << da je Pančevo rasadnik sportskih talenata i da u našem gradu ima klubova i igrača koji se takmiče u najvišim ligama – izjavio je Milan Stanišić, direktor JKP-a „Mladost”.

On je dodao da je gradska vlast ove godine u granicama svojih finansijskih mogućnosti izdvojila dosta novca za održavanje sportskih objekta. Zahvaljujući tome, plastificirano je dno velikog bazena, zamenjene su kompletne električne instalacije u podstanici na tom objektu, kao i osvetljenje u Hali sportova i na bazenu, a postavljen je i jedan veštački fudbalski teren.

Stanišić je najavio da će JKP „Mladost” iduće godine konkurisati s projektima za novac kojim bi se finansiralo postavljanje montažne tribine u Hali sportova i popravili fudbalski teren i trim-staza na terenu Sportskog centra „Mladost”. Ukoliko budu prihvaćeni ti zahtevi, to će, između ostalog, omogućiti da se kapacitet Hale sportova na Strelištu poveća za 500 mesta.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.