Zaplenjeno 20 kilograma marihuane

Izvor: Aleksinac.net, 06.Sep.2013, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 20 kilograma marihuane

U nastavku akcije na suzbijanju narkomanije niška policija je juče na području Aleksinca pronašla 20.750 grama marihuane, kod 3 muškarca koji su je uzgajali u selima Nozrina i Lužane na teritoriji opštine Aleksinac.

U porodičnim kućama Miroljuba D. (38) i Stefana A. (22) iz Nozrine, kao i Nemanje D. (24) iz Lužana policija je u četvrtak, 5. septembra, pronašla skoro 21 kilogram marihuane koja je bila namenjena prodaji.

Kod osumnjičenog Miroljuba nađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << je ukupno 12.850 grama marihuane, kod Stefana 3.450 grama, a kod Nemanje 4.450 grama.

U Nemanjinoj kući pronađena je i lovačka puška za koju nije imao dozvolu.

Nakon isteka mere zadržavanja osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji radi saslušanja.

Nastavak na Aleksinac.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.