ZIPO i ove godine u maju

Izvor: Aleksinac.net, 27.Jan.2024, 01:11

ZIPO i ove godine u maju

U Centru za kukturu i umetnost održana sednica Organizacionog odbora Zimskog pozorišnog festivala za decu "Teatar 91"

Po tačkama denevnog reda organizacioni odbor usreseredio se na donešenju nekoliko važnih odluka za organizaciju samog festivala.

Jednoglasnim odlukama donete su sledeće odluke, Ivana Nedeljković inače direktor Puls Teatra iz Lazarevca izabrana je za ovogodišnjeg selektora festivala.

Žiri VII pozorišnog festivala za decu biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << na čelu predsednika Aleksandar Pejaković reditelj iz Banja Luke, Milorad Miki Damjanovic istaknuti pozorišni i televiziski glumac i Olivera Viktorović Đuraškovič glumica i Upravnik pozorišta PAN Teatar iz Beograda Za ovogodišnjeg moderatora festivala izabran je Branko Popović reditelj i Profesor.

Inače ovogodišnji program Pozorišnog festivala za decu biće u periodu od 20. Do 26. maja.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.