Izvor: Radio Dunav, 13.Dec.2015, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELEZNICE SRBIJE OBJAVILE NOVI RED VOŽNJE, NAJVIŠE INTERESOVANJA ZA LINIJU SOMBOR-OSIJEK

Železnice Srbije danas (13 decembra) prelaze na novi železnički red vožnje koji će važiti do 10. decembra 2016. i u tom periodu imaće u putničkom saobraćaju preko 500 vozova. Najvažnija novina je da je ovim redom vožnje ponovo otpočeo putnički saobraćaj između Srbije i Hrvatske.
Ono što je bitno svakako je podatak da se saobraćaj između dve zemlje neće odvijati subotom,nedeljom i državnim praznicima obe države.
Ostalim danima vozovi sa prigrevačke železničke stanice >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << za Osijek polaziće dva puta i to u 7.35 sa presedanjem u Bogojevu,dok je dolazak u Osijek predviđen za 9.40.Drugi polazak je planiran iz Prigrevice u 13.32 sa presedanjem u Erdutu i dolaskom u Osijek u 15.40.Iz Osijeka je takođe planirano dva polaska i to u 6.53 sa presedanjem u Bogojevu i dolaskom u Prigrevicu u 9.20 i u 13.32 sa presedanjem u Erdutu i dolaskom u Prigrevicu u 15.32.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Ponovo vozom iz Sombora u Osijek

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2015, 16:35

Prvi voz Železnica Srbije na relaciji Sombor- Erdut krenuo je sa železničke stanice u Somboru danas u 13 sati i 12 minuta. Od Erduta putnike preuzimaju Železnice Hrvatske i oni stižu u Osijek u 15.30...Jutarnjim vozom iz Osijeka do Sombora stigao je Tomislav Hocenski, prvi putnik Hrvatskih železnica...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.