Izvor: Pančevac-online.com, 19.Avg.2023, 23:54

ŽELEZNIČAR NIKAKO DA KRENE Drugi poraz Pančevaca na domaćem terenu u Super ligi Srbije! FOTO i VIDEO

U 4. kolu Mocart Bet Super lige Železničar je u Pančevu izgubio od Voždovca sa 1:0. Gol odluke postigao je u 21. minutu posle kontranapada Vujanović, koji je pobegao Konataru po desnoj strani i kada je ušao u šesnaesterac preciznim šutem uspeo je da savlada golmana Živkovića i da ispostaviće se na kraju postavi i […] The post ŽELEZNIČAR NIKAKO DA KRENE Drugi poraz Pančevaca na domaćem terenu u Super ligi Srbije! FOTO i VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

DINAMO OSVOJIO PRVE BODOVE Pančevački fudbaleri pobedili Železničar iz Inđije!

Izvor: Pančevac-online.com, 20.Avg.2023, 12:47

U drugom kolu Srpske lige grupa Vojvodina Dinamo je u Inđiji pobedio Želazničar sa 1:0 (0-0). Pančevačka ekipa je zahvaljujući velikoj borbenosti i upornosti došla do prvih bodova i na taj način se iskupila za poraz pred svojim navijačima prošle nedelje. A nije počelo sve kako treba i posle...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.