Izvor: Pančevac-online.com, 13.Nov.2023, 16:30

ZA SAMO SAT VREMENA PRIJAVILO SE VIŠE OD 4.000 STUDENATA: Evo ko sve ima pravo na studentsku karticu i otkad će moći da je koristi

Za samo sat vremena od početka prijave za studentsku karticu u Srbiji je apliciralo više od 4.100 akademaca. Oni se za kartice prijavljuju na portalu Uprave za trezor. Pravo da koriste popuste koje donosi ovaj dokument ima oko 240.000 studenata iz cele Srbije, koji će moći da se koriste već od 1. decembra. Kako je […] The post ZA SAMO SAT VREMENA PRIJAVILO SE VIŠE OD 4.000 STUDENATA: Evo ko sve ima pravo na studentsku karticu i otkad će moći da je koristi appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.