Vukovcima u čast

Izvor: Pančevac-online.com, 26.Jun.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukovcima u čast

U koncertnoj sali Muzičke škole „Jovan Bandur” danas je održana svečanost povodom uspeha pančevačkih srednjoškolaca koji su svojim radom i znanjem zaslužili priznanje nosilaca diplome „Vuk Karadžić”, kao i učenika generacije.

Dvorana je bila mala da primi sve nagrađene učenike, profesore, novinarske ekipe i roditelje koji su došli da pozdrave još jednu generaciju odličnih sugrađana. Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva, u svom obraćanju laureatima i gostima na >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << svečanosti istakao je zahvalnost za sve što su srednjoškolke i srednjoškolci uradili tokom svog školovanja, naglasivši da su oni najbolji resurs grada i da od njih očekuje da od Pančeva u budućnosti naprave bolje mesto za život. Takođe, napomenuo je prvi čovek Pančeva, kud god išli dalje, tokom školovanja i života, za najdarovitiju decu uvek mora biti mesta u rodnom gradu, gde bi nastavili karijeru uspešnih ljudi.

Svečanosti je prisustvovao i Miodrag Radojković, većnik zadužen za obrazovanje u našem gradu.

I ove godine Grad Pančevo je za najuspešnije srednjoškolce i učenike generacije matičnim obrazovnim ustanovama uplatio po 66.000 dinara za kupovinu knjiga koje su im uručene na završnim svečanostima u njihovim školama. Takođe, za najbolje maturante gradski oci su izdvojili po deset hiljada dinara kao nagradu.

Kako smo saznali, na kraju školske godine u Pančevu je diplomu „Vuk Karadžić” zaslužilo pedeset dvoje maturanata iz devet srednjih škola.

S. D.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.