Vojvodina bolja za koš

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Apr.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina bolja za koš

U drugom kolu Superlige Tamiš je danas izgubio u Pančevu od Vojvodine sa 65:67, po četvrtinama: 17:26, 12:15, 18:14 i 18:12. Susret u Hali sportova na Strelištu pratilo je oko 800 gledalaca.

Novosađani su bili bolji rival u većem delu utakmice, ali su košarkaši Tamiša „začinili” završnicu. Posle prvog poluvremena kad su gosti dominirali, a istakli su se Novak i Šešlija, u nastavku smo gledali mnogo bolji Tamiš. Uspeli su domaći igrači da „istope” prednost favorizovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Novosađana, a u samom finišu prisustvovali smo pravoj sportskoj drami.

Malo je nedostajalo da Tamiš stigne do potpunog preokreta i pobede. To se nije dogodilo zahvaljujući pomenutom pleju gostiju – Novaku, koji je u poslednjim sekundama dvaput odlazio na liniju slobodnih bacanja. Iz četiri pokušaja postigao je tri poena, a u poslednjem napadu, Milošević, sjajni šuter pančevačke ekipe, nije uspeo da se podigne i šutne „trojku”, pa je Vojvodina na kraju slavila sa košem prednosti.

Bilo je ovo mnogo bolje izdanje Tamiša u odnosu na susret u Železniku, kada su poraženi od FMP-a, a jednomesečna pauza koja skedi dobro će doći izabranicima Bojana Jovičića da se oporave i još bolje pripreme za naredne izazove koji ih očekuju u Superligi. Ono što raduje jeste poseta u ovdašnjem hramu sporta. Skoro puna Hala sportova donela je novu dimenziju u elitnom nadmetanju Tamiša i svakako ohrabrila domaće košarkaše za buduće utakmice.

S. D.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.