Izvor: 025info.rs, 20.Avg.2020, 21:17

Voda na Korlatošu zdravstveno neispravna za kupanje

Sanitarna inspekcija Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo donela je rešenje o zabrani kupanja na kupalištu Korlatoš u Bezdanu. Na osnovu analiza koje je sproveo Zavod za javno zdravlje utvrđeno je da voda na kupalištu Korlatoš odstupa od propisanih dozvoljenih mikrobioloških i hemijskih vrednosti, te da zbog toga nije zdravstveno bezbedna za kupanje. Kupanje na Korlatošu nije bezbedno, a nadležne institucije nastaviće da vrše analize i ukinuće zabranu kupanja kada voda bude zdravstveno ispravna. Originalno rešenje Sanitarne inspekcije možete da pogledate оvde .

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Voda na kupalištu Korlatoš u Bezdanu neispravna za kupanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2020, 10:17

Sanitarna inspekcija Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo donela je rešenje o zabrani kupanja na kupalištu Korlatoš u Bezdanu, objavljeno je danas na sajtu grada Sombora...Kako se navodi, na osnovu analiza koje je sproveo Zavod za javno zdravlje utvrđeno je da voda na kupalištu Korlatoš odstupa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.