Vlast se igra kao deca u zabavištu

Izvor: Pančevac-online.com, 13.Jul.2015, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlast se igra kao deca u zabavištu

Prošlonedelјni raskidi ugovora sa ukupno 110 radnika u Gradskoj upravi, Kulturnom centru i ATP-u, po uredbi Vlade iz 2013. godine, kojom se broj tako angažovanih radnika u javnim službama, preduzećima i ustanovama svodi na najviše jednu desetinu broja stalno zaposlenih, bili su tema osvrta Srpske radikalne stranke.

– Naravno da nisu bez posla ostali stranački funkcioneri, koji za vreme radnog vremena sede po kafićima i ništa ne rade osim što primaju plate. Ugovori su raskinuti >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << s poštenim i vrednim radnicima koji zaista rade svoj posao i obavlјaju osnovnu delatnost preduzeća. Već smo govorili o tome kako je, recimo, u JKP „Higijeni” zaposleno samo 27 čistača, a radi 400 lјudi, a da u ATP-u nema dovolјno vozača, ali menadžera i šefova sa sumnjivim diplomama i velikim platama ima napretek – rekla je Smilјana Glamočanin Varga, član predsedničkog kolegijuma SRS-a, na konferenciji za novinare održanoj u utorak, 7. jula.

– Otpuštanje pa vraćanje na posao dokaz je da ova vlast ni na republičkom ni na lokalnom nivou nema nikakav plan ni cilј. Oni se igraju vlasti kao deca u zabavištu – prokomentarisala je Smilјana Glamočanin Varga naknadnu odluku da se otpušteni vrate na posao.

Z. Sp.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.