Veran Matić: Činimo PRAVU STVAR, plakati me neće uplašiti, već NAPROTIV

Izvor: OkRadio.rs, 25.Jun.2022, 12:20

Veran Matić: Činimo PRAVU STVAR, plakati me neće uplašiti, već NAPROTIV

Vranje je ovog jutra oblepljeno plakatima na kojima je fotografija Verana Matića, predsedika Asocijacije nezavisnih medija (ANEM) i Stalne radne grupe za bezbednost novinara. Tim povodom, Veran Matić se oglasio autorskim tekstom koje je prosleđeno medijima. Tekst objavljujemo u celosti. Nemoj da me uzimate u usta i moje ime provlačite kroz novine Ovo su bile reči osuđenog Dejana Nikolića “Kantara” upućene Oliveri Vladković, vlasnici OK radija u prostorijama njihovog kafića “No comment” 16. juna u 15:20 časova tokom odobrenog boravka van prostorija tokom izdržavanja četvoromesečne kazne zatvora. Citat predstavlja informaciju Policijske uprave Vranje i preuzetje iz zvaničnog...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Novinar Veran Matić o plakatima sa njegovim likom: Još jedna potvrda koliko se sigurno oseća kriminalni klan u Vranju

Izvor: Danas, 25.Jun.2022

Ulice Vranja jutros su oblepljene plakatima sa likom člana Stalne radne grupe za bezbednost novinara Verana Matića, koji je kao član tog tela nedavno boravio u Vranju i zajedno sa drugim članovima Radne grupe osudio pritiske na rad OK radija i kafića "No comment".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.