Izvor: Pančevac-online.com, 07.Nov.2014, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veće usvojilo predlog rebalansa

Gradsko veće usvojilo je večeras predlog rebalansa budžeta koji će se naći pred odbornicima narednog petka. Iznos u gradskoj kasi uvećan je na 5,46 milijardi dinara, ali to ne znači da će biti viška novca kojim se može slobodno raspolagati. Ovo uvećanje rezultat je priliva namenskih sredstava iz domaćih i stranih izvora po osnovu projekata.

Predrag Živković, član Gradskog veća zadužen za finansije, izjavio je da će neki budžetski korisnici ipak moći da računaju na >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << pomoć od 14 miliona dinara, ali na osnovu preraspodele postojećeg novca. Reč je o RTV Pančevu, na čiji račun će biti uplaćeno 3,5 miliona dinara, zatim seoska komunalna preduzeća, koja će dobiti dva miliona, a ostatak novca biće raspoređen društvenim delatnostima.

D. V.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.