Vandali na svakom koraku

Izvor: Aleksinac.net, 11.Jul.2023, 19:12

Vandali na svakom koraku

U proteklom periodu od kad je krenula sezona ulepšavanja naše opštine odnosno sezona lepšeg vremena ima sve više vandala.

Na udaru je bila fontana na plato ispred Centra za kulturu i umetnost, javna česma u samom parku Brđanka i dekorativne žandinjere na mostu ulaska u centar grad. Pored ovih situacije našle su se neke druge poput raznih grafita i citata koji su osvanuli na zgradama, ulicama i mnogim drugim mestima.

Postavlja se pitanje da li Lokalna samouprava >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << treba nešto uraditi za svoj grad, jer sve ono što se uradi nije dobro i nekom smeta?

Dosta pratilaca je iznelo svoje mišljenje i reklo da je jedini spas od vandala postavka kamera na svim lokacijam.

Fotografije preuzete sa feisbuk stranice Opština Aleksinac i Redakcija Aleksinac Net

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.