Van Gogh “zapalio” Zaječar druge večeri 49. Gitarijade

Izvor: Bor030.net, 31.Jul.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gogh “zapalio” Zaječar druge večeri 49. Gitarijade

Jedan od najpopularnijih rok bendova u regionu “Van Gogh” održao je sinoć svoj drugi uzastopni koncert na Gitarijadi. Pred mnogobrojnom publikom grupa “Van Gogh” na čelu sa Đuletom imala je jedan od “najglasnijih” koncerta i veoma prisan odnos sa publikom druge večeri 49. Gitarijade.

Čuvena grupa “Van Gogh” održala je sinoć na glavnoj bini na Kraljevici svoj drugi uzastopni koncert na Gitarijadi. Đule i ekipa ponovo su za publiku Gitarijade priredili >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << dva sata odlične svirke i performansa koji su sastavni deo njihovih koncerta.

Gotovo da nije bilo hita ovog popularnog sastava koji nije bio izveden sinoć na Kraljevici. Pesmom “Neko te ima noćas” ova popularna grupa započela je svoj dvočasovni spektakl, a koji je završen numerom “Anđele brate moj”.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Drugo veče 49. Gitarijade obeležili “Dubioza kolektiv” i “Van Gogh” [FOTO]

Izvor: Bor030.net, 31.Jul.2015

Drugo veče 49. Gitarijade u Zaječaru obeležili su koncerti grupa “Dubioza kolektiv” i “Van Gogh”, a publika je između ovih nastupa mogla da uživa u prvoj polufinalnoj večeri demo bendova. Rokenrol žurci na glavnoj bini na Kraljevici prethodilo je svečano otvaranje 10. Međunarodnog salona...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.