Izvor: Pančevac-online.com, 05.Apr.2023, 15:16

VUČIĆ SE SASTAO SA ABDULOM BIN ZAJEDOM: Ponosan na prijateljstvo, strateško partnerstvo i zajedničku viziju

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom za spoljne poslove i međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata šeikom Abdulom bin Zajedom al Nahjanom. – Poželeo sam srdačnu dobrodošlicu našem prijatelju šeiku Abduli bin Zajedu al Nahjanu. Za nas je ova poseta od najveće važnosti, ne samo zbog kontinuiteta u intenziviranju političkog dijaloga na visokom i […] The post VUČIĆ SE SASTAO SA ABDULOM BIN ZAJEDOM: Ponosan na prijateljstvo, strateško partnerstvo i zajedničku viziju appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić:  Ukazao sam bin Zajedu šta je ono što Beograd može da prihvati u dijalogu sa Prištinom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova i međunarodne saradnje Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) Abdulahom bin Zajedom al Nahjanom i tom prilikom mu ukazao na teškoće sa kojima se Srbija suočava, kao i šta je ono što Beograd može da prihvati, odnosno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić: Poseta šefa diplomatije UAE od najveće važnosti za Srbiju

Izvor: Danas, 05.Apr.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je današnja poseta Beogradu ministra za spoljne poslove i međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskim Emiratima od "najveće važnosti" zbog kontinuiteta u inteziviranju političkog dijaloga dve države.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.