Izvor: Pančevac-online.com, 12.Jul.2023, 08:33

VUČIĆ U POŽAREVCU: Do kraja 2025. iz Beograda do Golupca stizaćemo za sat i 20 minuta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas radove na izgradnji brze saobraćajnice od petlje Požarevac, preko Velikog Gradišta, do opštine Golubac. Obraćanje Vučića – Ukupna dužina saobraćajnice je 68 kilometara, podeljeno je na tri deonice. Verujem da će otvaranje ove saobraćajnice značiti put u budućnost ovog dela Srbije.Još mnogo infrastrukturnih radova moramo da uradimo i […] The post VUČIĆ U POŽAREVCU: Do kraja 2025. iz Beograda do Golupca stizaćemo za sat i 20 minuta appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o sankcijama SAD protiv Vulina: Nisam primetio da je kokain pronađen u Vulinovom kabinetu, nego u Beloj kući (VIDEO)

Izvor: Blic, 12.Jul.2023

"Sutra ću detaljno i temeljno da govorim, nego nisam primetio da je kokain pronađen u Vulinovom kabinetu, nego u Beloj kući. Smatram da je strašno, strašno, važno da se sprovede istraga, jer je to opšti član koji koriste da nešto napišu. A sankcije protiv njega uvedene su zbog Ruske federacije,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.