Izvor: Pančevac-online.com, 31.Jul.2023, 09:08

VREME JE ZA PEKMEZE I KOMPOTE! Po pančevačkoj Zelenoj pijaci u potrazi za VOĆNOM ZIMNICOM: Kajsije na komad i do 150 dinara

Pod vrelim julskim suncem u mnogim kućama krčkaju se pekmezi, cede sokovi, vriju kompoti, ukuvavaju slatka. Kajsija je na pančevačkoj Zelenoj pijaci prvi izbor ovih dana, što zbog pristupačnih cena, što zbog ukusa. Šljiva će još biti, jagode su davno prošle, maline i trešnje ističu, dok je borovnicama i kupinama cena tolika da, po priči […] The post VREME JE ZA PEKMEZE I KOMPOTE! Po pančevačkoj Zelenoj pijaci u potrazi za VOĆNOM ZIMNICOM: Kajsije na komad i do 150 dinara appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.