Izvor: Pančevac-online.com, 29.Jun.2023, 11:43

VREME JE DA GLEDAMO U BUDUĆNOST Vučić: Na primeru obilaznice vidi se koliko je Srbija ojačala VIDEO

Poslednja deonica obilaznice oko Beograda, od Straževice do Bubanj Potoka u dužini od 9,74 kilometra, puštena je juče u saobraćaj u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Predsednik Vučić je danas na svom Instagram profilu objavio snimak rekapitulacije na kojem se vidi kako je izgledao obilazak završene obilaznice oko Beograda, ali i u kojem se podseća […] The post VREME JE DA GLEDAMO U BUDUĆNOST Vučić: Na primeru obilaznice vidi se koliko je Srbija ojačala VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

"VREME JE DA GLEDAMO U BUDUĆNOST" Vučić objavio neverovatne snimke obilaznice oko Beograda (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je koliko je naša država ojačala...Deo obilaznice oko Beograda od Straževice do Bubanj Potoka otvoren je za saobraćaj od danas u devet sati, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je još jednom koliko je ovim naša država ojačala...A post shared...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.