Izvor: Radio Dunav, 26.Mar.2018, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRBAŠANI BOLJI OD APATINACA, PROTIV JEDINSTVA ZA MIRAN KRAJ PRVENSTVA

Košarkaši apatinskog Dunava izgubili su na svom terenu susret 22. kola MRL lige „Sever“ od vodeće ekipe na tabeli Vrbasa iz istoimenog grada rezultatom 62:78, po četvrtinama 16:21, 20:14, 13:21, 13:22.
Domaći tim je bio bolji posle prvih dvadeset minuta igre, a u sličnom tempu je nastavio i u trećem periodu igre gde je uspeo da drži rezultatski priključak sa favorizovanim gostima. Završnica mreča pripada Vrbašanima koji su ovom pobedom gotovo osigurali ulazak u viši rang takmičenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << a pred Apatincima je meč koji može i matematički da obezbedi opstanak u prvoligaškom društvu.
Dunav će i narednog vikenda biti domaćin, a u goste im dolazi ekipa Jedinstvo iz Bečeja.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.