Izvor: Pančevac-online.com, 21.Jun.2023, 13:56

MAĐARSKI VOJNI HELIKOPTER SE SRUŠIO U HRVATSKOJ Dve osobe poginule, traga se za trećom!

Kod Drniša je pao mađarski vojni helikopter, prenosi portal Indeks. Hrvatsko ministarstvo odbrane uključeno u potragu. Šef Hrvatske gorske služne spasavanja Josip Brozičević izjavio da su u helikopteru bile tri osobe i da su pronađena dva tela. Kako prenosi portal Indeks, kod Drniša se srušio vojni helikopter. Iz policije nisu o tome dali više informacija, […] The post MAĐARSKI VOJNI HELIKOPTER SE SRUŠIO U HRVATSKOJ Dve osobe poginule, traga se za trećom! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Pad helikoptera u Hrvatskoj: Letelica se srušila nedaleko od Šibenika

Izvor: Danas, 21.Jun.2023

AFPIlustracija: Model helikoptera MI-171 Ova priča će biti dopunjena Vojni helikopter srušio se nadomak grada Šibenika u Hrvatskoj, saopštili su iz Ministarstva odbrane Republike Hrvatske (MORH). Letelica se srušila na području Pakova sela u Šibensko-kninskoj županiji, dodali su. Ona ne pripada...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.