Izvor: Pančevac-online.com, 15.Jul.2023, 21:08

VLADIMIR BOŽOVIĆ OPOZVAN SA DUŽNOSTI AMBASADORA SRBIJE U CRNOJ GORI Dačić: Rekao sam da se poštovati dužina mandata!

Božović je proglašen personom non grata i proteran je iz Crne Gore nakon što je krajem 2020. Podgoričku skupštinu iz 1918. nazvao „slobodnim izrazom narodne volje za ujedinjenje sa bratskom Srbijom“ Vladimir Božović opozvan je sa dužnosti ambasadora Srbije u Crnoj Gori, objavljeno je u Službenom glasniku Srbije. U Glasniku je objavljena odluka o razrešenju […] The post VLADIMIR BOŽOVIĆ OPOZVAN SA DUŽNOSTI AMBASADORA SRBIJE U CRNOJ GORI Dačić: Rekao sam da se poštovati dužina mandata! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Dve ipo godine od kada je proglašen personom non grata: Vladimir Božović i zvanično opozvan sa dužnosti ambasadora Srbije u Crnoj Gori

Izvor: Danas, 15.Jul.2023

Vladimir Božović je i zvanično opozvan sa dužnosti ambasadora Srbije u Crnoj Gori.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.